КОНСОРЦІУМИ
Консорціуми створюються для ведення спільної діяльності, найперше - для розробки та виконання проектів за підтримки міжнародних донорів або інвестиційних проектів. Члени консорціума об'єднують свої ресурси для формування проекту та розподіляють між собою ролі у його наступній реалізації.
!! Організаційно-правовий формат консорціуму визначається пунктом 4 статті 120 Господарського кодексу України.
Інфо для ініціаторів консорціуму
Консорціуми є закритими спільнотами фахівців і організацій, які, в основному спілкуються і діють у своєму обмеженому колі.
Однак розміщення інформації про консорціум в тренерській мережі КДК і надання точки входу для потенційного спілкування його ініціаторів та учасників з членами мережі КДК сприяє виникненню синергетичних зв'язків як та етапі розробки проектів консорціуму, так і їх реалізації
Сторінка консорціуму створюється після заповнення форми про створення консорціуму (загальної, яка розміщена на сторінці Структура мережі, або через кнопку Створити сторінку консорціуму, яка розміщена вище).
На сторінці консорціуму розміщується інформація, яку його ініціатори хочуть поширювати в мережі на власний розсуд.
Визначений ініціаторами представник консорціуму стає адміністратором відповідної сторінки сайту мережі КДК і надалі здійснює розміщення та редагування інформації на цій сторінці. Доступ до сторінки консорціуму також має адміністрація сайту
На сторінці консорціуму також надається інформація про групи в соціальних мережах, які можуть бути як відкритими для всіх, так і обмеженими певним колом учасників, в яких ведеться спілкування з питань формування та діяльності консорціуму.
Український кластер безпечності харчових продуктів, Food Safety Cluster Ukraine (FSCU)
Українська асоціація їжі та напоїв, Food-Drink-Ukraine (FDU)