рЕЄСТР

тренінгових та консультаційних продуктів членів мережі КДК

Мережа "Компетентність долає корупцію" (КДК) веде реєстр тренінгових та консультаційних продуктів своїх членів - усталених послідовностей дій та інформаційних матеріалів, які супроводжують ці дії.  

Мережа КДК опікується питаннями якості тренінгових та консультаційних продуктів, які пропонуються на ринку України, його очищенням від неякісної продукції, контрафакту та фальсифікату.  Ведення реєстру продуктів членів мережі КДК є інструментом реалізації цієї мети.

Інфо для власників продуктів

    Тренінг «Як стати доброчесним оператором ринку харчових продуктів і доєднатися до кластеру FairFood-Ukraine»  

формат: тренінг 

аудиторія: оператори ринку харчових продуктів на всіх етапах "від лану до столу"

автори: Лариса Старікова

виконавці: Лариса Старікова, Олександр Гоман, Анастасія Гольцева, Наталія Белякова, Зоряна Грогодза 

власники: Лариса Старікова

організація:  ГО Аналітичний центр АСУ

номер: Pr:4#2022#2022-12-18 

    Навчально-практичний курс з підготовки тренерів з питань забезпечення безпечності харчових продуктів 

формат: тренінг 

аудиторія: тренери з числа викладачів ВНЗ, тренери-фрілансери, тренери з числа спеціалістів, які працюють в профільному бізнесі

автори: Лариса Старікова

виконавці: Лариса Старікова 

власники: Лариса Старікова

організація:  ГО Аналітичний центр АСУ

номер: Pr:3#2022#2022-02-23 

    Навчально-практичний курс з підготовки бізнесу щодо виконання вимог чинного законодавства у сфері безпечності харчових продуктів 

формат: тренінг 

аудиторія: оператори ринку харчових продуктів

автори: Лариса Старікова

виконавці: Лариса Старікова 

власники: Лариса Старікова

організація:  ГО Аналітичний центр АСУ

номер: Pr:2#2022#2022-02-23 

    Навчально-практичний курс з підготовки бізнесу щодо виконання вимог законодавства ЄС у сфері безпечності харчових продуктів 

формат: тренінг 

аудиторія: оператори ринку харчових продуктів

автори: Лариса Старікова

виконавці: Лариса Старікова 

власники: Лариса Старікова

організація:  ГО Аналітичний центр АСУ

номер: Pr:1#2022#2022-02-23 

    Навчально практичний курс з НАССР для закладів громадського харчування 

формат: тренінг 

аудиторія: кафе, ресторани, ДНЗ, школи, їдальні 

автори: Наталія Якименко

виконавці: Наталія Якименко, Юрій Кобиш 

власники: Наталія Якименко

організація:  

номер: Pr:10#2021#2021-07-29 

    Підготовка бізнесу до державних перевірок у сфері безпечності аграрної та харчової продукцїі: компетентність долає корупцію

формат: тренінг 

аудиторія: аграрний та харчовий бізнес

автори: Наталія Бєлякова, Михайло Булка, Андрій Лобанов

виконавці: Наталія Бєлякова, Михайло Булка, Андрій Лобанов 

власники: Наталія Бєлякова, Михайло Булка, Андрій Лобанов

організація:  Хмельницька ТПП

номер: Pr:9#2021#2021-05-28 

    Розробка та впровадження ХАССП (НАССР) для дитячих садків і шкільних їдалень

формат: тренінг 

аудиторія: керівники та фахівці їдалень у дитячих садках та навчальних закладах

автори: Олександр Гоман, Софія Руденко, Анастасія Гольцева

виконавці: Олександр Гоман, Софія Руденко, Анастасія Гольцева 

власники: Олександр Гоман, Софія Руденко, Анастасія Гольцева

організація:  ТОВ "АЛІМЕНТАРІУС СМ" 

номер: Pr:8#2021#2021-05-28 

    Спеціаліст Пест контролю

формат: тренінг (курс підвищення кваліфікації)

аудиторія: представники бізнесу у сфері харчових продуктів і пест контролю, слухачі тренінгу "Спеціаліст пест-контролю" базового рівня 

автори: Тамара Підберезняк, Світлана Васюхно

виконавці: Наталія Янко, Віктор Термено, Олег Дубовик, Марта Лушпак, Людмила Мухарська, Тамара Підберезняк 

власники: Тамара Підберезняк, Світлана Васюхно

організація:  ГО "Продовольча безпека України"

номер: Pr:7#2021#2021-05-24 

    Спеціаліст Пест контролю

формат: тренінг (базовий курс)

аудиторія: представники бізнесу у сфері харчових продуктів і пест контролю

автори: Тамара Підберезняк, Світлана Васюхно

виконавці: Надія Ободзінська, Валентин Гончаренко, Володимир Підберезняк, Василь Попов, Олександр Мичак, Володимир Сікач 

власники: Тамара Підберезняк, Світлана Васюхно

організація:  ГО "Продовольча безпека України"

номер: Pr:6#2021#2021-05-24 

    Аудит НАССР. Перевірка

формат: тренінг

аудиторія: оператори ринку харчових продуктів

автори: Олександр Гоман, Софія Руденко, Анастасія Гольцева, Наталія Стоянець

виконавці: Олександр Гоман, Софія Руденко, Анастасія Гольцева, Наталія Стоянець

власники: Олександр Гоман, Софія Руденко, Анастасія Гольцева, Наталія Стоянець

організація:  ТОВ "АЛІМЕНТАРІУС СМ"

номер: Pr:5#2021#2021-05-20 

    Компетентність операторів ринку харчової продукції – запорука успішної інспекції

формат: тренінг

аудиторія: студенти та випускники внз

автори: Діна Лісогурська, Світлана Фурман, Тетяна Швець, Ілляс Ахметов, Лариса Левківська 

виконавці: Діна Лісогурська, Світлана Фурман, Тетяна Швець, Ілляс Ахметов, Лариса Левківська

власники: Діна Лісогурська, Світлана Фурман, Тетяна Швець, Ілляс Ахметов, Лариса Левківська 

організація:  ГО "Агенція GoodWill"

номер: Pr:4#2021#2021-05-20 

    Сучасні вимоги до харчової безпеки. Як підготуватись та безпечно пройти перевірку контролюючого органу

формат: тренінг

аудиторія: оператори ринку харчових продуктів

автори: Надія Воленщак

виконавці: Надія Воленщак

власники: Надія Воленщак

організація:  Кіровоградська ТПП

номер: Pr:3#2021#2021-05-20 

    Підготовка шкіл і садочків до державних перевірок

формат: тренінг

аудиторія: заклади середньої та дошкільної освіти 

автори: Богдан Михайлов, Ольга Михайлова, Юрій Павлішен, Зоряна Грогодза, Надія Воленщак

виконавці: Богдан Михайлов, Ольга Михайлова, Юрій Павлішен, Зоряна Грогодза, Надія Воленщак

власники: Богдан Михайлов, Ольга Михайлова, Юрій Павлішен, Зоряна Грогодза, Надія Воленщак

організація:  ГО "Ресторанна гільдія"

номер: Pr:2#2021#2021-05-20 

    Отримання експлуатаційного дозволу

формат: тренінг

аудиторія: оператори ринку харчових продуктів

автори: Олександр Гоман, Софія Руденко, Анастасія Гольцева, Вікторія Ткаченко

виконавці: Олександр Гоман, Софія Руденко, Анастасія Гольцева, Вікторія Ткаченко

власники: Олександр Гоман, Софія Руденко, Анастасія Гольцева, Вікторія Ткаченко

організація:  ТОВ "АЛІМЕНТАРІУС СМ"

номер: Pr:1#2021#2021-05-20 

    Підготовка ресторанного бізнесу до перевірок

формат: тренінг

аудиторія: заклади ресторанного бізнесу

автори: Богдан Михайлов, Ольга Михайлова, Юрій Павлішен

виконавці: Богдан Михайлов, Ольга Михайлова, Юрій Павлішен, Жанна Кушнір, Надія Воленшчак, Олена Рожкова, Зоряна Грогодза

власники: Богдан Михайлов, Ольга Михайлова, Юрій Павлішен

організація:  ГО "Ресторання гільдія"

номер: Pr:7#2020#2021-05-20 

    Що таке НАССР та гігієнічні вимоги до закладів громадського харчування

формат: тренінг

аудиторія: заклади громадського харчування

автори: Олександр Гоман, Софія Руденко, Анастасія Гольцева

виконавці: Олександр Гоман, Софія Руденко, Анастасія Гольцева

власники: Олександр Гоман, Софія Руденко, Анастасія Гольцева

організація:  ТОВ "АЛІМЕНТАРІУС СМ"

номер: Pr:7#2020#2021-05-20 

    Підготовка бізнесу до державних перевірок та виходу на міжнародні ринки» (аграрний сектор та харчова промисловість)

формат: тренінг

аудиторія: профільний бізнес  

автори: Людмила Чабак

виконавці: Людмила Чабак

власники: Людмила Чабак

організація:  ГО "Сіверський інститут регіональних досліджень"

номер: Pr:6#2020#2021-05-20 

    Концепція HACCP: принципи та алгоритм запровадження

формат: тренінг

аудиторія: студенти та випускники профільнгих вузів, оператори ринку харчових продуктів  

автори: Юлія Мотузка

виконавці: Юлія Мотузка 

власники: Юлія Мотузка

організація: Київський національний торгово-економічнй університет (КНТЕУ)

номер: Pr:5#2020#2021-05-20 

    Обізнаний підприємець - легкі позапланові перевірки

формат: тренінг

аудиторія: оператори ринку харчових продуктів

автори: Олександр Гоман, Софія Руденко, Анастасія Гольцева

виконавці: Олександр Гоман, Софія Руденко, Анастасія Гольцева 

власники: Олександр Гоман, Софія Руденко, Анастасія Гольцева 

організація: ТОВ "АЛІМЕНТАРІУС СМ" 

номер: Pr:4#2020#2021-05-20 

    НААСР - як система майбутнього 

формат: тренінг

аудиторія: студенти профільних закладів освіти, оператори ринку харчових продуктів

автори: Інна Стретович 

виконавці: Інна Стретович, Анна Гапонюк

власники: Інна Стретович 

організація: ГО "Асоціація захисту прав споживачів+"

номер: Pr:3#2020#2021-05-20 

    Обізнаний підприємець - легкі перевірки

формат: тренінг

аудиторія: оператори ринку харчових продуктів

автори: Олександр Гоман, Світлана Колодяжна, Софія Руденко, Анастасія Гольцева

виконавці: Олександр Гоман, Світлана Колодяжна, Тетяна Клюшник, Софія Руденко, Анастасія Гольцева, Сергій Колоколов 

власники: Олександр Гоман, Світлана Колодяжна, Софія Руденко, Анастасія Гольцева

організація: ТОВ "АЛІМЕНТАРІУС СМ" 

номер: Pr:2#2020#2021-05-20 

    Державні перевірки суб‘єктів господарювання у сфері контролю за шкідниками: як до них підготуватися

формат: тренінг

аудиторія: підприємства аграрного сектору, виробники харчових продуктів, фахівці з пест-контролю

автори: Тамара Підберезняк 

виконавці: Тамара Підберезняк 

власники: Тамара Підберезняк 

організація: ГС "ПЕСТ-контроль України"  

номер: Pr:1#2020#2021-05-20